Despre companie

SC PETROUZINEX SRL PIATRA NEAMT este furnizor de top pe piața de robineți industriali și armături din România, încă din anul 1998.

Suntem o companie cu capital integral privat și ne-am câștigat poziția evoluând, de la an la an, pe piața națională ca importator și distribuitor pentru că oferim produse de încredere și servicii ireproșabile.


Vă întâmpinăm cu promptitudine și răspundem solicitărilor dumneavoastră întru totul, pentru că apreciem parteneriatele puternice. În acest sens, compania noastră dezvoltă încontinuu relații de afaceri de durată cu furnizorii noștri externi de încredere: ZPA PECKY a.s. din CEHIA, THERMADOR INTERNATIONAL din Franța, RIV RUBINTTERIE ITALIANE VELATTA din Italia, WATTO BG. Ltd. din Bulgaria, BV PROINVAL S.A. din Spania, ARMAS din Turcia, MSA din Cehia.

Garantăm echipamente de top, realizate prin tehnici de producție avansate.

Astfel, aducem pe piața românească de profil, produse de înaltă calitate, la prețuri avantajoase în raport cu firmele concurente. Vă învităm să consultați oferta noastră, înainte de a lua orice decizie de cumpărare.

PETROUZINEX Piatra Neamț – depozit de robinete industriale

Prin capacitatea noastră de depozitare, ce depășește 11000 mp și având un parc auto propriu, reușim să vă livrăm rapid orice fel de produs din stocul nostru diversificat de armături din oțel, fontă și inox.

De asemenea, onorăm cu promptitudine solicitările venite din domenii de activitate precum:
Rețele de apă și canalizare,
Rețele de gaze,
Abur,
Instalații de irigare,
Industria chimică,
Industria extractivă,
industria alimentară.

Menținem, în mod constant, stocurile noastre de produse la valori aproximative de 7 mil. lei, pentru a vă onora comenzile cu punctualitate.